Het PlayTech software voor online gokken

PlayTech is een platform dat gebruikt word voor het online spelen van gokautomaten en andere spellen, PlayTech is een grote naam in deze industrie.

Het is een bedrijf staat in Cyprus en wilde het platform voornamelijk leveren aan europeze bedrijven die online gokdiensten aanbieden, echter heeft PlayTech een internationale naam gevestigd ver buiten de Europese grenzen. In de Verenigde Staten wordt het niet geleverd.

PlayTech had al vrij snel een grote rol bij het online gokken, ze hebben een hoop testen ondergaan om de betrouwbaarheid te garanderen, deze onafhankelijke tests hebben de reputatie van PlayTech verbeterd en sindsdien is het een bedrijf wat snel groeit in deze markt.

Grafisch en geluid

Het platform is al enkele jaren actief en is ook vaak verbeterd, het geluid en uiterlijk zien er goed uit en geeft klanten hierbij ook een ultieme goksfeer, ook dit heeft PlayTech een ontzettende goeie status opgeleverd. PlayTech begon met simpele lotmachines, deze waren met een simpel uiterlijk te bedienen, tot op heden heeft het PlayTech platform nog geen 3D ondersteuning. Het software biedt eveneens gewoon een geweldige ervaring in 2D en iedereen die een gokje wilt wagen beleefd hier een gevoel van gezelligheid en winkansen.

Variatie in spellen

Het PlayTech platform geeft ondersteuning aan meerdere spellen binnen de gokwereld; roulette, blackjack, pokeren en natuurlijk slotmachines en fruitautomaten, laatst genoemde worden veel gebruikt door het platform. U heeft bij de meeste sites keuzes uit honderden spellen waaronder meer dan 100 verschillende gokautomaten, van ieder thema is wel iets te vinden.

De slotmachines worden in de afgelopen jaren populairder, verschillende websites en ondernemers linken machines aan elkaar tot één database, geld prijzen waren voorheen tientallen guldens, later werden dit duizenden euro’s maar tegenwoordig kan dit oploten tot wel miljoenen euro’s. Uw winkansen bij een online casino zouden misschien kleiner zijn dan een loterij maar de prijzen zijn vele malen hoger.

Samenvatting

Grote keuze uit verschillende spellen en vele automaten thema’s, software biedt nog geen 3D ondersteuning maar door een goed grafisch interface en geluid is het spel goed in 2D te ervaren.
PlayTech heeft grote concurentie binnen de gokwereld maar wellicht zal ze dit geen schade opleveren, PlayTech is een leider op de markt van het online gokken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *