Online betalingen via PayPal

Wanneer u gaat gokken op het internet heeft u geld nodig om te investeren, geld kunt u op verschillende manieren overmaken; wereldwijd is Paypal een veel gebruikt middel op geld te storten op een andere rekening en met name in de online industrie zoals handelsplaatsen en goksites.

Paypal is een internationale website waarbij u online een bankrekening kunt openen u kunt via dit betaalsysteem geld storten op uw digitale Paypal account, zo kunt u makkelijk geld overmaken naar andere ondernemingen. Paypal is veilig en betrouwbaar en het werkt razend snel en dit is misschien ook het succes van een zeer groeiend bedrijf.

Paypal is ontstaan in 1998 en werd toen veel gebruikt in de gokwereld, sinds 2002 is Paypal overgenomen door Ebay, een online marktplaats en is sindsdien gegroeid. Tot maart 2007 had Paypal 1 miljoen Nederlandse klanten, sinds maart 2010 zijn dit er 2.7 miljoen geworden en het stijgt inmiddels naar 3.5 miljoen Nederlandse klanten.

Paypal heeft echter nadelen en dat is dat u geld moet overmaken via een creditcard om direct centen te storten een overboeking vanaf uw Nederlandse bankrekening kan dagen duren, wellicht komt er nog een IDeal functie?. Sinds de komst van gokautomaten op het internet is het gebruik van Paypal ook gestegen veel websites maken inmiddels gebruik van een Paypal ondersteunde betaalmiddel, niet alleen automaten maar ook vooral poker aanbieders of allround casino’s. Wanneer we bij nadelen blijven is het grootste toch de veiligheid, Paypal is een betrouwbaar bedrijf en biedt een veilige website maar veel SPAM berichten van criminele organisaties doen zich voor als Paypal en vragen hiermee dus wachtwoorden van klanten op om zo rekeningen te plunderen, helaas is dit ook moeilijk te voorkomen.

Sinds juli 2010 heeft Paypal een applicatie ontwikkeld voor uw mobiele telefoon, zo kunt u makkelijk in de trein of onderweg geld overmaken, ook handig wanneer u wilt gokken op uw mobiele telefoon als u in het vliegtuig zit.

Conclusie die hieruit te trekken valt is dat Paypal zeer handig is om betalingen te verrichten naar online webwinkels of goksites, denk wel goed om de betrouwbaarheid en vertrouw dus niet ieder mailtje die naar u toe word gestuurd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *